Oliebollen proeven op molen de Korenbloem in Ospel

Foto via Pixabay

Ospel – Op zaterdag 26 november kun je van 10.00 tot 16.00 uur op molen de Korenbloem in Ospel weer oliebollen proeven. De oliebollen zijn gemaakt van de eigen oliebollenmix van de molen. Dit is een mix van granen uit de regio die gemalen zijn op molen de Korenbloem. Met recht een streekproduct dus!

Molenwinkel

Sinds enkele jaren mag molen de Korenbloem ook malen voor menselijke consumptie. De molenaars hebben een aantal meelmixen samengesteld die je in de molenwinkel kunt kopen. Dit zijn onder andere mixen voor het bakken van diversen soorten brood en pannenkoeken. Ook zijn er andere bakbenodigdheden en streekproducten zoals jam en stroop te koop.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de website van molen de Korenbloem in Ospel.