Win kaarten voor het jubileumfeest van V.V. Vreug of Laat in de Bosuil

V.V. Vreug of Laat bestaat vandaag 1x 11 jaar en viert dat op zaterdag 19 november met een groots jubileumfeest in de Bosuil.

Programma

Er komen tijdens de feestavond verschillende grote en bekende Limburgse vastelaovendj artiesten langs voor een optreden. Denk hierbij aan Beppie Kraft, Big Benny, W-dreej, Moerepetazie en nog veel meer!

De zaal gaat op 19 november open om 20.11 uur en het feest gaat door tot 3.00 uur.

Prijsvraag

Wil je naar het jubileumfeest van v.v. en café Vreug of laat. Dan is het ‘NU’ jouw kans om gratis kaarten te winnen! Daar wil je toch bij zijn?

In samenwerking met de Bosuil worden er 5 x 2 kaarten weggegeven. Je hebt tot zondag 13 november de tijd om je antwoord per email door te sturen naar [email protected]. Ben dan ook beter te Vreug dan te Laat! De prijsvraag is als volgt:

Uit welke stad komt Moerepetazie?

Meedoen kan t/m zondag 13 november. De winnaar krijgt op maandag 14 november via de mail een persoonlijk bericht. Meer info & tickets: www.debosuil.nl/programma/vreug-of-laat/

Kaartverkoop

Mocht je de prijsvraag gemist hebben of heb je meer dan 2 toegangskaarten nodig, dan kun je deze ook bestellen via de website www.debosuil.nl voor € 11,- of ga langs bij een van de voorverkoopadressen:

  • Café Vreug of Laat
  • Jack’s Pub
  • Pattaterie “Ut Kieetelke”