Auto botst achterop pakketbus in Ospel

Ospel – Op de Venloseweg (N275) bij Ospel heeft woensdag rond 09.50 een verkeersongeval plaatsgevonden. Het ongeval vond plaats in de rijrichting van Meijel naar Nederweert.

Ter hoogte van de Niesakkerbrug trapte de bestuurder van een pakketbus op de rem. De bestuurster van de auto daarachter kon niet meer op tijd remmen waarna een kop-staart botsing ontstond. Niemand raakte gewond bij het ongeval. De betrokkenen waren wel flink geschrokken.

De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval. Een berger is opgeroepen om de zwaar beschadigde auto af te slepen. Mocht je in de regio Nederweert op een pakketje van DHL aan het wachten zijn, deze is wellicht vertraagd.

Agenten hebben de auto van de weg gehaald zodat het verkeer weer normaal kon doorrijden over de provinciale weg.