HEMA IJzeren Man Volksloop in de startblokken voor 2023

Ook in 2023 staat het team van AV Weert iedere eerste zondag van de maand klaar om de HEMA IJzeren Man Volksloop van start te laten gaan. In de prachtige omgeving van de IJzeren Man kun je zo uitstekend aan je conditie én aan je goede voornemens voor 2023 werken!

Succesvolle try-outs

De organisatie is dan ook blij dat de activiteiten mede dankzij enkele nieuwe sponsoren doorgezet kunnen worden. Zo zal er ook in het nieuwe jaar weer een jeugdcompetitie voor de jeugd tot en met 15 jaar worden georganiseerd. Die werd dit jaar door veel jeugdige lopers met enthousiasme ontvangen; in december zijn maar liefst 18 bekers aan de winnaars uitgereikt.

Ook de try-out voor de langere afstanden krijgt in 2023 een vervolg. In deze try-out wonnen niet de snelste lopers, maar de meest progressieve lopers: de lopers die de meeste vooruitgang hebben geboekt in hun conditie.

Prijzen

Besluit je in 2023 minimaal acht keer deel te nemen aan de HEMA IJzeren Man Volksloop, dan kun je weer een fiets winnen. Deze fiets is beschikbaar gesteld door Bikkel-Bikes/Fiets Service Weert. En het is niet zomaar een fiets, maar een e-bike. Een Bikkel Contigo elektrische fiets ter waarde van € 1749,-.

Daarnaast kan iedereen elke maand profiteren van korting bij HEMA. Tevens is er een tombola waarbij je diverse waardebonnen kunt winnen van de verschillende sponsoren van de HEMA IJzeren Man Volksloop.

Inschrijven

Jeugdige deelnemers tot en met 15 jaar kunnen ook in 2023 weer gratis deelnemen. Oudere deelnemers betalen tijdens de voorinschrijving € 2,50 en tijdens de na-inschrijving (van 9.00 tot 9.45 uur op de dag van de loop zelf) € 4,-.

De HEMA IJzeren Man Volksloop vindt iedere maand plaats op de eerste zondag van die maand. In 2023 is dat dus voor het eerst op zondag 1 januari, nieuwjaarsdag. Ter ere van deze speciale gelegenheid zorgt de organisatie voor een verrassing!

Doe jij ook mee? Voorinschrijven voor de eerste loop van 2023 kan tot en met 29 december 2022 via https://inschrijven.nl/form/2023010116344-nl.