Kaartverkoop activiteiten van de Vêrkusköp

Zojuist is de kaartverkoop voor de activiteiten van de Vêrkusköp. Nog tot 14.30 uur kun je terecht in het Buurtcentrum Moesel. Boonte Aovundj kaarten kunnen ook online gereserveerd worden via: https://verkuskop.nl/kaartverkoop-bonte-avond-2023/.

Vanaf dinsdag 6 december liggen de kaarten bij Albert Heijn Heerschap Moesel en vanaf 3 januari ook bij Primera Wouters, beide aan het Oranjeplein.

  • Eerste Boonte Aovundj donderdag  26 januari € 6,- / st**
  • Tweede Boonte Aovundj vrijdag  27 januari € 11,- / st
  • Gala Boonte Aovundj zaterdag  28 januari € 11,- / st 
  • Wichter Boonte Middig 29 januari € 3,50 / st
  • Kuit op Zuid  4 februari € 15,00 / st*
  • Seniorenmiddig  9 februari  € 8,- / st 

*Omdat ze een behoorlijke aanloop verwachten voor KOZ-kaarten, geldt hier maximaal 4 KOZ-kaartjes per persoon.
 
**Boonte Aovundj “Oppe Stasie” – gratis kaarten voor zorgpersoneel, brandweer, basisschoolpersoneel en politie.

Drie jaar na de laatste voorstelling is er eindelijk weer een Boonte Aovundj op Weert Zuid.  De Boonte Aovundj: Oppe Stasie. Een avond met ouderwets amusement, dans, muziek en natuurlijk heel veel lachen, gieren & brullen.

Namens VV de Vêrkusköp en alle artiesten en vrijwilligers van de Boonte Aovundj trakteren ze een grote groep voor een gratis voorstelling (samen met hun partner/aanhang). Ze hebben gekozen voor vier groepen met een groot maatschappelijk belang, die ook tijdens de coronacrisis zich zelf extra hebben moeten inzetten:

  1. Zorgmedewerkers (thuiszorg, mantelzorgers, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, ziekenhuis medewerkers etc.)
  2. Politie
  3. Brandweer
  4. Docenten/medewerkers basisscholen

Dus werk je in de zorg, bij de politie, brandweer of ben je docent bij een basisschool in weert? Kom (samen met aanhang) op 26 januari gratis een avond ouderwets genieten. Aanmelden kan hier: https://verkuskop.nl/boonte-aovundj-oppe-stasie-gratis-kaarten-voor-zorg-brandweer-basisschool-politie/.