Maak kans op een Bumba-prijzenpakket bij het Munttheater

Plaats een reactie

Winactie – Op zaterdag 7 januari is de allerleukste clown van het land te zien in het Munttheater. Bumba komt om 11:00 en 13:30 uur met zijn circus op bezoek om de allerkleinsten een heerlijke theatermiddag te bezorgen. In deze gloednieuwe show komt er voor het eerst ook een nieuw vriendinnetje spelen, Bumbina.

Bumbina komt spelen

Bumbina is onderweg met de trein en kan elk moment aankomen. Bumba kan niet wachten om zijn nieuwe vriendin te verwelkomen. Kan ze even goed dansen als Nanadu of zo hoog met de bal gooien als Poppa? Wordt ze ook goede maatjes met Bumbalu? En blijven Bumba en Bumbalu de allerbeste vrienden? Wil jij Bumbina ook leren kennen? Kom dan mee naar het circus samen met Tumbi, Carla, Babaki, Kiwi en al de andere dieren in de nieuwe Bumbashow ‘Bumbina komt spelen!’

Bumba prijzenpakket

Wil je kans maken op het prijzenpakket bestaande uit een Bumba-knuffel, -voorleesboek en -memoryspel? Ga dan naar https://www.munttheater.nl/bumba en koop kaarten voor één van de twee voorstellingen (van 11:00 en 13:30 uur). Heb je al kaarten? Dan doe je automatisch mee! De winnaar krijgt persoonlijk bericht. 

Update: In het bericht stond eerst zondag vermeld, dat moest zaterdag zijn. Dat is nu gewijzigd in de tekst.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie