Met deze desserts uit Weert sluit je je kerstdiner lekker luxe af

Het kerstdiner spectaculair afsluiten? Dat lukt ongetwijfeld met deze luxe desserts waarvoor je zelf de keuken niet in hoeft te duiken. Je vindt ze gewoon in Weert!

Kaasplankje van Kaas & Ko

Een kaasplankje volledig samengesteld op basis van smaak, land, seizoen, gelegenheid en prijs – door de echte kenner. Bij Kaas & Ko heb je de keuze uit diverse soorten kaasplankjes: van een eenvoudig plankje met Hollandse en buitenlandse kazen tot een zeer luxe plank met naast diverse kazen ook olijven, tapenades en eventueel worst. Je bestelt de kaasplankjes eenvoudig online, voor precies het juiste aantal personen. Lekker én gemakkelijk!

Dessertplank van De Kweeckerij

Toch liever een zoet dessert? Ook bij De Kweeckerij stellen ze voor de kerst diverse planken samen, waaronder een complete dessertplank. Een heerlijke plank met diverse lekkernijen om samen van te genieten. Ook deze zogenaamde ‘Dessert Planck’ bestel je eenvoudig online, in drie verschillende formaten: voor 4 tot 8 personen, 8 tot 12 personen of 12 tot 16 personen. Smullen maar!

Gebak van Gebakswinkel Bloem

Wie toch liever zelf gebak uitkiest kan onder andere terecht bij Gebakswinkel Bloem. Daar hebben ze een heerlijk assortiment samengesteld bestaande uit verschillende gebakjes en desserts, helemaal in kerstsferen gedecoreerd en in uiteenlopende smaken. Kies bijvoorbeeld voor een aardbeien-frambozenbavarois taart met citroenroomvulling en pistachebodem of een mix van prachtige kerstcupcakes. Glutenarm, lactosevrij of vegan? Geen enkel probleem! Je vindt alle mogelijkheden op de online bestelpagina van Gebakswinkel Bloem.

IJstaart van Bacio

Ice, ice baby! Hartje winter of niet, ijs smaakt áltijd. Zeker als feestelijke afsluiter van een kerstdiner! Daar weten ze bij Bacio alles van. Met dezelfde vertrouwde recepten en grondstoffen als die van hun overheerlijke schepijs, maken ze ook prachtige ijstaarten.

Een ijstaart van Bacio bestaat uit een knapperige chocoladebodem, romige parfait, twee ijssmaken, een laagje karamel en een bijpassende afwerking. Al deze lekkere details zorgen ervoor dat je kunt genieten van een bijzonder ijsdessert. En dat in wel negen verschillende smaken! Ze zijn bijna allemaal in drie verschillende formaten (6-persoons, 8-persoons en 10-persoons) te bestellen via de website.

Mousse van Saes

Liever iets luchtigers? Bij Saes heb je de keuze uit vier verschillende desserts, voor één of vier personen: chocolademousse, monchou met kersen, crème brûlée met karamel zeezout of tiramisù met Licor 43. Feestelijk versierd, zodat ze niet alleen een lust voor de maag, maar ook voor het oog zijn! Je bestelt alle desserts eenvoudig via de website van Saes.

Delicieux-assortiment van Lidl

Voor wie geen tijd of budget meer heeft om een van bovenstaande Weerter desserts te bestellen, biedt het Delicieux-assortiment van Lidl uitkomst. Feestelijk, smaakvol en betaalbaar! Vooraf bestellen is bij Lidl niet nodig, maar op is natuurlijk wel op.

Heb jij nog een goede tip voor een luxe kerstdessert uit Weert? Tip de redactie dan via [email protected]. Interessante aanvullingen worden aan dit bericht toegevoegd middels een update.