Oudjaarswedstrijd ReddingsBrigade Weert

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

Aanstaande zaterdag, 17 december, vindt de jaarlijkse Oudjaarswedstrijd van ReddingsBrigade Weert plaats. Zwemmers en zwemsters van 7 tot en met 14 jaar komen in teams in actie. Ze komen uit heel Nederland en uit Duitsland en strijden in Weert om een podiumplaats met bijbehorende medaille.

Zwemmend Redden

De zwemmers zullen tijdens deze Oudjaarswedstrijd ringen, poppen en elkaar vervoeren, een wisselslagestafette zwemmen en het spannende onderdeel lijnredding uitvoeren. Alle onderdelen worden in teams van vier personen gezwommen. Bij deze wedstrijdonderdelen staat het Zwemmend Redden centraal.

Totaalklassement

De zwemmers strijden natuurlijk voor een medaille, maar ook voor een goede plek in het totaalklassement, waarin in januari de resultaten van de Nieuwjaarswedstrijd worden meegenomen. Tijdens deze wedstrijd op zaterdag 14 januari 2023 zijn de junioren-, senioren- en masterteams aan de beurt om de felbegeerde eerste plaats te behalen en hun plaats in het totaalklassement te verdedigen.

Het belooft weer een spannende en gezellige wedstrijd te worden en jij bent van harte uitgenodigd om te komen kijken! De toegang is gratis.

De wedstrijd zal plaatsvinden in het wedstrijdbad van zwembad ‘De IJzeren Man’ te Weert.

Programma

Het programma ziet er op 17 december 2022 als volgt uit:

  • 14:30 uur         Opening van de wedstrijd
  • 14:40 uur         Aanvang van de wedstrijd
  • ca. 17:15 uur    Einde van de wedstrijd
  • ca. 17:30 uur   Prijsuitreiking in het zwembad

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie