Veiligheidswaarschuwing: AH Biologische Alfalfa

Albert Heijn heeft besloten de AH Biologische Alfalfa 40 gram met de houdbaarheidsdatum 16/12 en 17/12 per direct uit de winkels te halen. De AH Biologische Alfalfa bevat mogelijk salmonella. Het gaat alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdatum.

Het consumeren van de AH Biologische Alfalfa met de houdbaarheidsdatum 16/12 en 17/12 kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Klanten worden daarom dringend verzocht de alfalfa niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen. Klanten die het product online hebben gekocht, kunnen daar hun geld terugvragen.

Alfalfa met andere houdbaarheidsdata kunnen gerust geconsumeerd worden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn: www.ah.nl/klantenservice.