Win een vuurwerkpakket van VuurwerkGigant Weert

Winactie – Met de jaarwisseling in vooruitzicht stelt VuurwerkGigant Weert ook dit jaar in samenwerking met WdG drie vuurwerkpakketten beschikbaar voor een prijsvraag.

De hoofdprijs is een Red Star Selection pakket t.w.v. € 119,-. Ook mogen we nog twee ’troostprijzen’ verloten. Dat is een vuurwerkpakket t.w.v. € 60,-.

VuurwerkGigant Weert is ook in 2022 weer dé vuurwerkwinkel voor Weert en is bekend in de wijde omgeving. Zij zetten zich al vele jaren in voor kwalitatief vuurwerk, uitstekende service en een uitgebreid assortiment met voor iedereen een ruime keuze aan de mooiste vuurwerkproducten. Alleen het beste vuurwerk tegen de scherpste prijzen, dat is waar VuurwerkGigant Weert voor staat.

Jaarlijks wordt het aanbod vernieuwd met kwalitatieve topproducten, dat is dit jaar dus niet anders. Variërend van professionele 500 grams cakes/assortimenten tot fonteinen en knalpakketten, bij VuurwerkGigant Weert vind je in 2022 weer alles waar je naar op zoek bent. Al deze hoge kwaliteit producten staan garant voor een fantastisch spektakel. Daarnaast hebben ze dit jaar natuurlijk ook weer knallende aanbiedingen.

Nieuw in het assortiment

Dit jaar zijn er bijna 70 nieuwe producten in het assortiment. Van de mooiste St8ment cakes tot fonteinpakketjes. Voor liefhebbers van de ‘hardere muziekstijlen’ is er in samenwerking met Q-Dance een pakket samengesteld om je eigen vuurwerkshow op muziek te creëren: de DEFQON.1 PYROBOX.

Kijk op de website https://www.vuurwerkgigantweert.nl voor meer informatie. Je kan direct je vuurwerk bestellen via: https://www.bestelvuurwerk.nl/weert.

Openingstijden voorverkoop (showroom bekijken):

Dinsdag 27 december van 13.00 tot 18.00 uur en op woensdag 28 december van 10.00 tot 18.00 uur.

Openingstijden losse verkoop:

  • Donderdag 29 december van 8.30 tot 21.00 uur,
  • Vrijdag 30 december van 8.30 tot 21.00 uur,
  • Zaterdag 31 december van 8.30 tot 18.00 uur.

Prijsvraag

De prijsvraag is beëindigd. De winnaars hebben een persoonlijk bericht vanuit WdG ontvangen.

De winnaars zijn:

L. Janssen – van der Salm (hoofdprijs)
A. de Bot
W. Reijnen


Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 28 december 2022 18.00 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaar worden gedeeld met VuurwerkGigant Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van een e-mail en hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.