Winactie: hoe knus zit Weert er deze winter bij?

Foto via Depositphotos (Kruchenkova)

Nu de winter zijn intrede doet worden de dagen in rap tempo korter, kouder en killer. De Weerter straten lopen leeg, want met dit weer trekken we massaal naar binnen. Daar waar het deze winter misschien niet zo warm is als andere jaren, maar daarom niet per se minder knus.

Er zijn immers tal van manieren om het binnen hartstikke gezellig te maken en zo de donkere dagen letterlijk en figuurlijk te verlichten. En daar helpen de Weerter ondernemers je graag bij!

Daarom verloten de woon- en cadeauwinkels Guirlande Wonen en Living 63 ieder twee cadeaubonnen van € 25,- onder iedereen die een foto instuurt van zijn of haar meest knusse plekje in huis. Om iets leuks van te kopen voor een ander, die jij net zo’n gezellig thuis gunt!

Prijsvraag

Stuur je foto via onderstaand formulier naar de redactie. Deze wordt anoniem geplaatst in een overzichtsartikel waarbij we binnenkijken in de meest knusse Weerter huiskamers. Werkt het formulier niet of kijk je via de app? Mail de foto dan naar [email protected].


Bekijk je deze prijsvraag via de app en wil je deelnemen? Klik dan hier.

Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres/computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 22 december 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Guirlande Wonen en Living 63. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.