Deel van Ittervoort zit zonder elektriciteit

Ittervoort – Zondag is iets na 17.00 uur een stroomstoring opgetreden in Ittervoort en Thorn. Deze storing is inmiddels deels verholpen, maar nog altijd zit een deel van Ittervoort in het donker.

Netbeheerder Enexis spreekt van een grote storing. Toen de stroomstoring optrad zaten er 93 postcodes zonder elektriciteit. Nu zit de omgeving van de Brigittastraat in Ittervoort nog zonder stroom. Het gaat nog altijd om tientallen huishoudens. Ook de straatverlichting in dit deel is uitgevallen.

Inwoners van Ittervoort kunnen wel nog gewoon boodschappen doen bij de Jan Linders en Mercedessen spotten bij Smeets op het bedrijventerrein. Ook de brandweer kan gewoon uitrukken mocht dat nodig zijn.

Monteurs van Enexis zijn bezig om de storing te verhelpen. Enexis verwacht dat de storing rond de klok van 19.15 uur verholpen zal zijn.

De actuele status kun je volgen via: https://www.enexis.nl/storingen-en-onderhoud/ittervoort/15753664.