Eerste editie Halfvastenbal Wieërt Zuid

Archieffoto WdG: feest in Buurthuis Moesel

Ondanks dat het grote Vastelaovendj-feest nog moet gaan losbarsten kijken ze in Weert-Zuid al vooruit. Daar hebben ze de smaak te pakken en zijn ze bij Wieërt Zuid Events al druk bezig met het organiseren van hun eerste evenement.

Op zaterdag 18 maart 2023 zal in Buurthuis Moesel het eerste ‘Halfvastenbal Wieërt Zuid’ gaan plaatsvinden. Op het programma staan o.a. Beppie Kraft, Big Benny, Bjorn en Mieke, Ed & Frans en Mark Gruijthuijsen. Natuurlijk is ook DJ Kimmeneed van de partij.

Omdat de Vastelaovendj-vierders al in de stemming zitten, wordt komende zaterdag 28 januari gestart met de kaartverkoop. De verkoop zal plaatsvinden tussen 14.00 en 16.00 uur in Buurthuis Moesel aan de Christinelaan. De kaarten kosten 12,50 euro per stuk. De herinneringen die je maakt op 18 maart, onbetaalbaar.

Bekijk een video van Big Benny: https://youtube.com/shorts/KaDZeeyoj7o