Mark & Wilhelmien voor de zevende keer in halve finale LVK

Mark & Wilhelmien staan vrijdag met ‘Ich wil ut allemaol’ in de tweede halve finale van het LVK. Om door te komen naar de finale op 3 februari a.s. hebben ze jouw stem nodig.

Stemmen

De halve finale van het LVK wordt uitgezonden op L1-radio en L1-televisie. Aansluitend aan de uitzending kun je via SMS stemmen op Mark & Wilhelmien. Dat kan door te SMS-en naar 4004: LVK 23 (dus: LVK – spatie – 23).

De uitzending is vrijdagavond 20 januari van 18.00 tot 20.00 uur en de herhaling op zaterdagochtend 21 januari van 10.00 tot 12.00 uur. Stemmen kan dus op vrijdag tussen 20.00 en 20.30 uur en op zaterdag tussen 12.00 en 12.30 uur.

Andere halve finales

Volgende week komt nog een Weerter act in actie in de halve finale van het LVK. Vrijdag 27 januari is het de beurt aan Mark Gruijthuijsen. Op zondag 29 januari wordt bekend wie op 3 februari in de finale zullen staan.

Kijk voor meer informatie over het LVK op: www.stichtinglvk.nl.

In deze video vertelt Wilhelmien o.a. welke andere LVK-halve finalist zij “verrékkes moj” vindt: https://youtu.be/lHjyYeuhN1k.