Vierde editie Megjestreffen in Soerendonk

Soerendonk – Op 22 januari organiseren de dames van ‘Megjes vur Megjes’ alweer voor de vierde keer het Megjestreffen. Vanaf 12.00 uur barst het feest los in Café de Bout in Soerendonk.

Megjestreffen

Megjestreffen staat ook dit jaar weer in het teken van optredens in verschillende muziekstijlen. Van Hollandse meezingers en carnavalsmuziek tot heerlijke foute nummers uit de nineties – voor ieder wat wils.

De eerste artiesten die bekend zijn gemaakt zijn de mannen van ‘The Boyband Battles’. Zij nemen de dames mee terug naar de nineties; de jaren waarin talloze boybands de harten van vele jongedames op hol joegen. De namen van de overige artiesten worden de komende weken bekendgemaakt. De organisatie verklapt in ieder geval al dat het een gigantisch leuk feest gaat worden dat uniek is in Cranendonck en waar je als ‘megje’ absoluut bij moet zijn geweest!

Praktische informatie

DJ tijdens deze middag is Stijn Broods. De minimale leeftijd voor toegang is 18 jaar.

Kaarten zijn voor € 15,- per stuk verkrijgbaar op 6 januari tussen 19.00 en 21.00 uur bij Café de Bout in Soerendonk. Op = op! Mochten er toch nog kaarten overblijven, dan zijn deze ook na vrijdag 6 januari nog te koop bij Café de Bout.