Bewoners azc Budel planten boompjes in Heeze

Algemeen Cranendonck 2 reacties 1 min. leestijd

Heeze – Nadat acht bewoners van het azc in Budel de vorige week hun handen uit de mouwen staken in natuurgebied de Spinsterberg in Leende was het de afgelopen week aan een andere groep harde werkers om de natuur een handje te helpen.

Dit keer trokken de bewoners van het azc in Budel naar het bos in Heeze. Daar kregen ze eerst een uitleg, waarna ze enthousiast aan de slag gingen met het planten van jonge boompjes. Tussen de middag werden ze getrakteerd op een lekkere lunch en om 14.00 uur zat hun taak voor die dag er weer op.

Dankzij het harde werken hoeven de bewoners nog maar één keer terug te keren om de klus te klaren. Voor alle partijen was het wederom een zeer geslaagde dag.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties