De Bosuil genomineerd voor Limburgse Popprijs

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
Fotograaf: Antoine Bongers

Op 6 februari 2023 werd in de ochtend bekend gemaakt wie de genomineerden zijn voor de Limburgse Popprijs 2022. Ook de Bosuil in Weert behoort tot de genomineerden in de categorie ‘Beste Limburgse Muziek Organisatie’.

Jiri11, Solomon, Dookie, Traplab Radio, Bankastudios, Tracksuit studio’s, Poppodium Nieuwe Nor, Pinkpop, De Bosuil, Yentl Meijers, Denise Sloots en Maud Berben zijn de twaalf genomineerden van de Limburgse Popprijs 2022.

Stemmen

Van 1 december 2022 tot 1 januari 2023 konden alle muziekliefhebbers weer een bijdrage leveren aan de Limburgse Popprijs, door hun favoriete Limburgse Act, Artiest, Muziekorganisatie en Young Professional in te zenden. Want ook in het jaar 2022 heeft een enorme groep aan acts, artiesten, ondernemers en organisaties zich ingezet binnen en voor de Limburgse popmuzieksector. Een externe commissie bestaande uit muziek professionals bepaalt uiteindelijk wie van de inzendingen in de top drie terecht komen. acts, artiesten, ondernemers en organisaties uit deze top drie maken kans op een award en geldprijzen.

Wat is de Limburgse Popprijs

De Limburgse Popprijzen zijn jaarlijks terugkerende awards die worden uitgereikt aan Limburgse acts, artiesten, ondernemers en organisaties die in dat jaar de meest significante bijdrage hebben geleverd aan de Limburgse popmuziek. De Limburgse Popprijs bestaat uit vier categorieën: Beste Limburgse Initiatief, De Limburgse Belofte, Beste Limburgse Muziekorganisatie en De Limburgse Young Professional. Meer over de categorieën vind u op www.limburgsepopprijs.nl/wat-is-de-limburgse-popprijs/

Met de Limburgse Popprijs wil Pop in Limburg enerzijds investeren in de groei van deze artiesten, ondernemers of organisaties, zodat deze zich verder kunnen ontwikkelen binnen het popklimaat of nog meer kunnen investeren in de popmuziek in Limburg (en daarbuiten).

Anderzijds willen ze de aandacht vestigen op de ontwikkelingen in de sector en bijzondere, innovatieve en/of succesvolle evenementen, projecten en organisaties zichtbaar maken en onze waardering hiervoor uitspreken.

Bekendmaking winnaars

De winnaars van de Limburgse Popprijs 2022 worden bekend gemaakt op dinsdag 28 maart 2023, om 18.30 uur tijdens de L1 uitzending, live vanuit Poppodium Grenswerk in Venlo.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie