Grote brand in woonboerderij Meijel

Meijel – Update – De hulpdiensten zijn zondag rond 21.50 uur gealarmeerd vanwege een woningbrand in Meijel.

Aan de Trinesweg woedde een brand op de bovenverdieping van een woonboerderij. Vanuit de meldkamer werd opgeschaald naar ‘grote brand’, dat betekende o.a. dat meerdere blusvoertuigen werden aangestuurd om de brand te blussen. Bij aankomst van de brandweer was er al sprake van flinke rookontwikkeling.

Het vuur greep snel om zich heen en in korte tijd was al de helft van de bovenverdieping volledig verwoest door de brand. Over eventuele slachtoffers is niets bekend. De brandweer is nog enige tijd bezig met nabluswerkzaamheden.

Update: De bewoner heeft bij de brand lichte brandwonden opgelopen. Naast de bewoner zelf was ook de hond van de bewoner in de woning aanwezig. Deze is door de brandweer in veiligheid gesteld. De woning is zwaar beschadigd geraakt door de brand.

Bekijk een video: https://youtu.be/Nt_jaKVdS8c