Hulp nodig bij je belastingaangifte?

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Bibliocenter Weert organiseert in de maanden maart en april spreekuren rondom het invullen van je belastingaangifte. Tijdens deze spreekuren biedt Hans Bouwmans hulp bij vragen over het invullen van het belastingformulier en de toeslagformulieren. De hulp is gratis. Ook als je geen lid bent.

Concrete vragen

Heb je een concrete vraag over je belastingaangifte of over een toeslag? Kom dan naar het spreekuur en neem eventuele papieren (bijvoorbeeld een jaaropgave) mee. Het is helaas niet mogelijk om tijdens het spreekuur je hele aangifte in te vullen.

Aanmelden

De spreekuren zijn op afspraak en te reserveren op de website van Bibliocenter. De data en tijden zijn te vinden op www.bibliocenter.nl/belastingspreekuur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie