Meer dan 300.000 streams voor Moerepetazie

Meer dan 300.000 streams op Spotify – die kunnen de heren van Moerepetazie in hun zakken steken. Het nummer ‘Samen Eine Drînke’ gaat door het dak, zo melden ze zelf via hun Facebook-pagina.

Voor jong en oud

De Weerter vastelaovendjgelegenheidsformatie bedankt iedereen die het nummer heeft afgespeeld én alle papa’s en mama’s die er al 300.000 keer naar hebben moeten luisteren. Dat het nummer ook bij de jeugd in de smaak valt bleek namelijk wel tijdens de seniorenmatinee van de Rogstaekers, waar de jongste aanwas van Prins Paul I en zijn adjudant Tom het podium beklommen om hun versie van ‘Samen Eine Drînke’ ten gehore te brengen.

Agenda

Kun jij geen genoeg krijgen van ‘Samen Eine Drînke’ en de andere nummers van Moerepetazie? Uiteraard staan ze komend weekend ook weer op de planken in Weert. Je vindt ze zondag direct na de Rogstaekers-optocht bij Café ’t Swaentje en in de avond onder de overkapping op de Nieuwe Markt bij Wieërt A-laaif.

Om alvast in de stemming te komen kun je het inmiddels ruim 300.000 keer gestreamde nummer hier beluisteren: https://open.spotify.com/track/0LLz9bNJ4OxXS40rQgOZ3C