Voorjaarsbraderieën in Weert en Nederweert

Algemeen Nederweert Uitgaan Weert 8 reacties 1 min. leestijd
Archieffoto ter illustratie

Op 18 en 25 maart vinden er voorjaarsbraderieën plaats in zowel Weert als Nederweert.

Voorjaarsbraderie Weert

Als eerste zijn de Langstraat, Maasstraat en Stationsstraat in Weert aan de beurt. Op zaterdag 18 maart van 10.00 tot 17.00 uur is er ruimschoots vertier voor jong en oud.

De voorjaarsmarkt in het ruime centrum van Weert vindt van oudsher plaats op de eerste zaterdag na 13 maart en vormt elk jaar voor vele standhouders de feestelijke start van het braderieseizoen. De vele bezoekers worden verwend met speciale voorjaarskoopjes, de winkeliers en standhouders heten iedereen vrolijk welkom na de winterperiode en ook de lokale terrasjes worden weer geopend om te genieten van een warm lentezonnetje.

Voorjaarsbraderie Nederweert

Een week later, op zaterdag 25 maart, vindt er een sfeermarkt plaats in het hart van winkelend Nederweert. Van 10.00 tot 17.00 uur kun je terecht in de Kerkstraat, waar ongeveer 70 standhouders hun waren zullen uitstallen en ook de lokale horeca flink zal uitpakken.

Net als de voorjaarsbraderie in Weert trekt ook de markt in Nederweert ieder jaar bezoekers uit de hele regio en kan zowel jong als oud zich er urenlang vermaken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
8 reacties