Weerter bed & breakfast binnenkort te zien bij MAX

Algemeen Uitgelicht Weert 2 reacties 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (kievith)

Wie een nachtje heerlijk wil vertoeven in Weert kan op talloze plekken terecht. Zo ook in een van de diverse bed & breakfasts die de gemeente rijk is. Eén daarvan is binnenkort te zien in het programma Bed & Breakfast van omroep MAX.

Bed & Breakfast

In elke aflevering van Bed & Breakfast logeren drie stellen een nachtje in elkaars bed & breakfast. De b&b-eigenaren proberen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen, terwijl de gasten hun verblijf aan een grondig onderzoek onderwerpen. Na een leuk uitje en een nacht in andermans bed & breakfast, bepalen de gasten zelf wat zij hun bezoek waard vinden.

Op bezoek in Weert

In de tweede aflevering zijn de deelnemers onder andere te gast bij Chantal en haar schoonzus Annie in Weert. Chantal runt een bed & breakfast boven de bruine kroeg van haar man, waar de gasten ‘s avonds een biertje drinken. Ook leren de gasten echte Limburgse vlaaien bakken.

De aflevering waarin de Weerter bed & breakfast van Chantal en haar schoonzus bezocht wordt is te zien op maandag 27 februari om 21.25 uur bij MAX op NPO 1.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties