Auto botst achterop aanhanger op N273 bij Grathem

Grathem – Op de Napoleonsweg-Zuid (N273) bij Grathem heeft donderdag rond 16.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

In de rijrichting van Grathem naar Ittervoort was een personenauto achterop een bedrijfsvoertuig met aanhanger gebotst. Alle betrokkenen kwam met de schrik vrij.

De aanhanger werd losgekoppeld in de hoop deze van de weg af te kunnen duwen. Echter zat de auto stevig vast in de aanhanger waardoor de provinciale weg versperd bleef. Dit zorgde voor de nodige verkeershinder.

Een wegbeheerder van de provincie Limburg en weginspecteur van Rijkswaterstaat waren ter plaatse om het verkeer in goede banen de te leiden. Intussen arriveerde de berger die met wat trekwerk de aanhanger los van de auto wist te krijgen.

De aanhanger en auto raakten beschadigd en werden afgesleept door een berger.