Derde editie van ‘Nieuwe Helden Weert’

Plaats een reactie
Foto door: Karen Raedts Fotografie

Op 27 maart start er weer een nieuwe editie van Nieuwe Helden Weert. Na twee succesvolle eerdere edities in deze stad en beiden met een knallende eindshow, gaan ze door.

‘Nieuwe Helden Next Level’ is een hiphop en urban community waar jongeren tussen de 12 en 23 jaar hun creatieve skills kunnen ontwikkelen en een podium krijgen om hun verhaal te vertellen. 

In twaalf weken tijd wordt er onder begeleiding van professionele coaches op het gebied van zang, dans, rap, hiphop, breakdance, beats, spoken word, theater, fotografie, artwork en decor samengewerkt aan een theatervoorstelling. Deze vindt uiteindelijk plaats op maandag 10 juli in De Bosuil. 

Iedereen is welkom. Als je al danst en hier graag iets mee wilt doen, ben je van harte welkom. Heb je nog nooit een rap gemaakt maar wil je dit onder begeleiding uitproberen, ben je ook heel erg welkom.

Deelnemers mogen in dit project al hun creatieve talenten ontwikkelen en iedereen mag bij Nieuwe Helden zichzelf zijn en mag groeien in de kunsten die ze samen ontwikkelen. 

In Weert zijn ze nog op zoek naar Nieuwe Helden voor de aankomende editie.
Deelname is gratis en je kunt je aanmelden via www.nieuweheldennextlevel.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie