Inbrekers op heterdaad betrapt en daarna aangehouden

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Vorige week op woensdagnacht kreeg de politie een melding over een inbraak die gaande was op de Hakkeweg, in het buitengebied van Leuken .

De persoon die de polite belde zei dat hij de inbrekers had betrapt en dat ze wegrenden. Gelukkig was de politie dichtbij en zijn ze meteen naar de plek van de inbraak gegaan.

Tijdens hun rit zagen agenten een auto met vier mensen erin vlakbij de plek van de inbraak. Agenten gaven de bestuurder een teken dat hij moest stoppen en hebben de inzittenden gecontroleerd. In de auto vonden ze allerlei spullen die gebruikt kunnen worden bij inbraken, zoals handschoenen, bivakmutsen, kniptangen, schroevendraaiers, een slijptol, boormachines en koevoeten. Op de foto in het social mediabericht van de politie, kun je een deel van deze spullen zien.

Vanwege alle feiten en omstandigheden, zoals de melding, het tijdstip, de locatie en de inbrekersspullen, hebben ze alle vier inzittenden gearresteerd omdat ze deze spullen bij zich hadden. Het onderzoek is nog in volle gang.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie