Meerdere aanhoudingen na inbraak op Princenweg

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via: @politie_weert

De politie kreeg dinsdag in de ochtend een melding van een woninginbraak op de Princenweg in Weert.

Een zoektocht heeft de agenten direct na het incident bij de verdachten gebracht, waarna meerdere aanhoudingen werden verricht. De gestolen goederen van deze inbraak zijn grotendeels teruggevonden, zo meldt de politie via social media. Het onderzoek is verder in volle gang.

Cruciaal in deze melding was dat de meldster direct belangrijke informatie aan de politie doorgaf over het betrokken voertuig. De politie geeft complimenten voor het goede handelen van deze meldster. Vaak ziet de politie dat hulp van de burger de doorslag geeft in hun werk.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie