Modeltreinenbeurs in Buurthuis Moesel op zaterdag 1 april

Archieffoto WdG (Theo Van de Winkel): Modeltreinenbeurs

Op zaterdag 1 april 2023 a.s. organiseert De Model Spoorweg Vereniging Weert (MSVW) een modeltreinenbeurs in het Buurtcentrum Moesel aan de Christinelaan 25 te Weert. De beurs wordt gehouden van 10.00 tot 15.00 uur.

Op een beursoppervlakte van meer dan 400 m² wordt een zeer gevarieerd assortiment van nieuwe en gebruikte modeltreinen, bouwpakketten, elektronica, miniatuurauto’s, scenery-materiaal, hobby-gereedschappen en overig modelspoorbaan toebehoren aangeboden. Tevens zijn er op deze beurs model-banen opgesteld en te bewonderen. 

De toegangsprijs bedraagt € 3,00 en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Voor nadere informatie kan men zich wenden tot het beurssecretariaat. 

Clubavonden

Zou de belangstelling bij jou uitgaan naar deze fantastische hobby en is er behoefte om hierover te brainstormen dan kun je altijd even binnenlopen tijdens een van de clubavonden. 

Iedere maandag- en vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 komen de leden bij elkaar in het clubgebouw van de MSVW. Op deze avonden kan er zowel gereden als gebouwd worden.  Het clubgebouw ligt gelegen aan de Heijsterstraat 9, 6031 RA Nederweert.

Meer informatie kun je vinden via: msvw.nl.