Nog enkele plaatsen beschikbaar voor Zeskamp Moesel

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zondag 28 mei a.s., eerste pinksterdag, vindt alweer het 37e Zeskamp Moesel plaats op de voetbalvelden van MMC Weert. De organisatie gaat ook dit jaar volop gas geven om er een spektakel van te maken, samen met alle enthousiaste teams.

Ludieke spellen

Deze teams strijden de gehele dag door middel van ludieke spellen om de eerste prijs. Ook dit jaar wordt weer het beroemde coachspel gespeeld; een spel dat pas op de dag zelf bekend wordt gemaakt.

Het winnende team wint de felbegeerde Tjeu Schreurs wisseltrofee. ’s Avonds in de grote feesttent vindt de prijsuitreiking plaats en kan er gefeest en gedanst worden.

Meedoen is winnen

Maar zoals al 36 jaar voor de deelnemende teams geldt: meedoen is belangrijker dan winnen. Natuurlijk is er competitie, maar het is een vriendschappelijke strijd. De lol, het plezier, de saamhorigheid, de sportieve uitdaging, de inzet en de gezelligheid vormen het Zeskamp. Dát is winnen. Of liever gezegd: meedoen en winnen tegelijk.

Aanmelden

Wie zich nog aan wil melden voor de 37e editie van Zeskamp Moesel moet snel zijn: er is ruimte voor maximaal 30 teams en er zijn nog maar enkele plaatsten beschikbaar. Inschrijven kan nog t/m 22 april a.s. via de website www.zeskampmoesel.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie