Win kaarten voor cabaretvoorstelling FOMO van Samir Fighil in Munttheater

Algemeen Weert Winacties Reageer 1 min. leestijd

Winactie – Samir Fighil, winnaar van de persoonlijkheidsprijs op Cameretten 2019, speelt zijn tweede avondvullende voorstelling: ‘FOMO’. Hij heeft het over ons intense verlangen om maar niets te missen en de maatschappelijke gevolgen daarvan.

Ratrace

Want kun je er wel bij horen als je gewoon bent wie je bent? Of gaat het om de spullen die je hebt, de reizen die je maakt, je afgetrainde lijf en de crypto’s in je portefeuille? Hoeveel mensen gaan er financieel en mentaal aan onderdoor omdat ze deze ratrace niet meer bij kunnen benen? Als adviseur binnen het sociaal domein zag Samir menig probleemgeval, mensen die uiteindelijk de handdoek in de ring gooiden. En hoe zit het met Samir zelf? Hij geeft een voorstelling met inhoud en veel grappen.

Prijsvraag

Wil je kans maken op twee kaarten voor de voorstelling FOMO van Samir Fighil op dinsdag 4 april in het Munttheater? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag, vul het formulier én antwoord op onderstaande prijsvraag in en wie weet win jij wel twee vrijkaarten!

Beantwoord de volgende vraag : 
Wat betekent de afkorting FOMO?

Meedoen kan t/m donderdag 30 maart 17.00 uur. De winnaar krijgt uiterlijk maandag 3 april persoonlijk bericht.

Meer informatie

Meer info en tickets:  https://www.munttheater.nl/agenda/samir-fighil-fomo

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie