Blökske um 2023 van start gegaan: Nederweert in Beweging

Plaats een reactie

Nederweert – De bouwers zijn al weken bezig, de ondernemers in Nederweert hebben weer plaats gemaakt in hun etalages en alle Lego-liefhebbers kunnen niet wachten om Blökske um te bezoeken.

Bijna 100 bouwers en meer dan 40 ondernemers hebben zich dit jaar ingeschreven voor de derde editie van Blökske um, met als thema ‘Nederweert in Beweging’. Van zaterdag 29 april tot en met zondag 14 mei zal het centrum van Nederweert gevuld zijn met prachtige Lego-creaties, en iedereen krijgt de kans om een route te volgen om alle minifiguren (Lego-poppetjes) te vinden en misschien een leuke prijs te winnen.

Naast individuele bouwers en gezinnen doen er dit jaar ook twee bedrijven, drie groepen van de Schrank en de BSO IK-OOK mee. De laatstgenoemden zullen hun creaties presenteren bij Zorgcentrum St. Joseph. Het start- en eindpunt van de route zal opnieuw bij AH Heerschap zijn, gelegen aan Kerkstraat 6A. Hier zijn vanaf nu ook de speurtochten verkrijgbaar en kunnen ze weer worden ingeleverd.

Dit prachtige Lego-project wordt gesponsord door Toypro, de OVN, de gemeente Nederweert en de ETF. Bovendien zorgen tal van ondernemers voor prijzen voor de speurtocht. Kom en bouw je eigen Lego-creatie en geniet van dit unieke Lego-project op Blökske um!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie