Flinke schade na botsing op Grathemerweg in Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – Op zondagmiddag omstreeks 13:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval in de buurt van Gemeentebos in Grathem.

Uiteindelijk bleek dat er een botsing had plaatsgevonden op de kruising van de Grathemerweg en de Hunselerdijk in Kelpen-Oler. De bestuurder van een bestelauto wilde afslaan, maar had een tegenligger over het hoofd gezien vanwege het voertuig dat voor hem reed. Tijdens het afslaan kwam de bestelauto in botsing met de tegemoetkomende personenauto.

De personenauto werd van de weg geduwd en botste tegen een verkeersbord en een ‘Te Koop’-bord. Uiteindelijk kwam de auto tot stilstand in een haag. Gelukkig waren alle inzittenden ongedeerd. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de beschadigde voertuigen weg te slepen.