Guns N’ Roses komt naar Weert

Plaats een reactie
Foto via: depositphotos

De legendarische rockband Guns N’ Roses komt op 11 juli 2023 naar Weert, daags nadat het Bospop-festival heeft plaatsgevonden.

Na hun spectaculaire optreden in het Groningse Stadspark vorig jaar, beloven de rockers nu om Weert op zijn kop te zetten. De show wordt een nostalgische trip down memory lane met de grootste hits als ‘Sweet Child O’ Mine’, ‘Welcome to the Jungle’ en ‘Nightrain’.

Van Landgraaf naar Weert

Om de beste ervaring te garanderen voor de bezoekers, heeft MOJO Concerts in samenwerking met de tourproductie besloten om de locatie van het concert te wijzigen van Megaland in Landgraaf (Pinkpop) naar Evenemententerrein Weert Noord. Fans die al een kaartje hebben gekocht hoeven zich geen zorgen te maken. Alle aangeschafte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie.

Over Guns N’ Roses

Guns N’ Roses is een van de meest invloedrijke en iconische rockbands uit de jaren ’80 en ’90. Hun muziek heeft de tand des tijds doorstaan en spreekt nog steeds tot de verbeelding van een brede groep fans. Dit optreden in Weert zal naar verwachting dan ook drukbezocht worden.

Het concert belooft een avond vol energie en spektakel te worden, met de beste rocknummers en het onmiskenbare geluid van Axl Rose en Slash. Fans kunnen zich verheugen op een onvergetelijke ervaring en een avond vol rock-‘n-roll.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via Ticketmaster: https://www.ticketmaster.nl/event/guns-n-roses-europe-2023-tickets/290245.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie