Herstelhuis Weert organiseert open huis

Archieffoto

Op woensdag 17 mei openen de deuren van Herstelhuis ‘De Blauwe Reiger’ in Weert voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden en meerwaarde van een verblijf in het huis.

Herstelhuis Weert

Het Herstelhuis Weert is er voor mensen die door een wat minder positieve periode in hun leven gaan. In het Herstelhuis kan iedereen uit de regio Midden-Limburg maximaal twee weken verblijven. Om op adem te komen, ervaringswerkers die weten wat ontwrichting met je doet te ontmoeten, inspirerende verhalen over hoop en herstel te horen of gewoon samen te koken en eten. Dit verblijf wordt volledig vergoed, op een bijdrage van € 3,- per dag voor een maaltijd na.

Het Herstelhuis is opgericht en wordt geleid door mensen die weten wat het is om moeilijke periodes in het leven door te komen. Hun eigen ervaringen lopen uiteen. Zij zijn samengekomen omdat ze geloven dat hun gezamenlijke ervaringen een bron van kracht, steun en wijsheid vormen en dat ze door het delen van verhalen verbindingen kunnen maken die helend werken en herstel bevorderen.

Open huis

Van 12.00 tot 17.00 uur staat het team met ervaringswerkers op woensdag 17 mei klaar om iedereen die een kijkje wil nemen in het Herstelhuis te ontvangen. Ook professionals en vrijwilligers die werkzaam zijn in bijvoorbeeld de GGZ, in de thuiszorg, bij maatjesprojecten of als maatschappelijk werker zijn welkom, evenals beleidsambtenaren en politici.

Mocht je interesse hebben, maar verhinderd zijn op woensdag 17 mei, neem dan contact op met het Herstelhuis Weert via [email protected] of 0495-585672 voor meer informatie.