Laatste kaarten voor de muzikale show van Con Amore in het Munttheater

Plaats een reactie

Zangvereniging Con Amore viert haar 55-jarig jubileum met een groots en ‘grenzeloos’ optreden in het Munttheater in Weert op zondagmiddag 16 april om 14.30 uur. Het belooft een matineevoorstelling te worden voor alle leeftijden, waarbij solistes Wendy van Dooren en Eline Heynen het koor vocaal begeleiden en ook uit hun eigen repertoire zingen.

Het muzikale spektakel wordt verder ondersteund door het strijkorkest “Locatelli” uit Landgraaf en de Weerter percussiegroep “Free African Drums”. Achter de piano neemt Rob van Heck plaats, terwijl Jan van Dooren de basgitaar en Hans Lambers de drums bespeelt. De dans wordt verzorgd door Myrthe Geerlings, Saar Kluskens, Yfke Gielen en Jente Bruijnaerts. De avond staat onder leiding van dirigente Sylvia Berghs en presentator Will Knapen.

Con Amore zingt klassieke en moderne nummers, fragmenten uit musicals en luisterliedjes, waardoor er voor iedereen wat wils is. Het belooft een ontzettend gezellige voorstelling te worden en kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts € 12,50 via www.munttheater.nl of telefonisch via 0495-513575.

Voor meer informatie over de optredende artiesten kan men terecht op de website van Con Amore: www.conamoreweert.nl.

Bekijk de flyer: https://iwdg.nl/3KGQYpa (PDF)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie