Terugblik op een geslaagde Museumweek bij Museum W

Plaats een reactie

Vorige week vond voor de negende keer de landelijke Museumweek plaats. Museum W was een van de 450 musea die meededen aan dit evenement, georganiseerd door de Museumkaart en Museumvereniging.

Deelname van Weerter stadsgilde

Tijdens de Museumweek werden er allerlei activiteiten georganiseerd rondom de museumcollectie en de wisseltentoonstelling ‘Telling Stories’ in Museum W. Ook werd het Weerter stadsgilde opgetrommeld om de Museumweek te openen.

Niet geheel toevallig bevat de tentoonstelling ‘Telling Stories’ een videoportret van Jac Hendrix, lid van het Weerter stadsgilde. Kunstenaars Martin en Inge Riebeek interviewden hem over de vraag wat essentieel is in zijn leven. Hoewel de Museumweek inmiddels is afgelopen, is de tentoonstelling met daarin het videoportret van Jac Hendrix nog tot en met zondag 16 april te bewonderen in Museum W. Ga voor meer informatie over de tentoonstelling naar de website van het museum.

Terugblik

Het museum kijkt met veel plezier terug op een geslaagde week. Meer dan 620 bezoekers, waaronder veel Weertenaren, grepen hun kans om zich op een bijzondere manier te laten verwonderen en inspireren door de collectie van het museum.

Bekijk hier de aftermovie: https://youtu.be/ymKkLLgV1Qs

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie