The Hillbilly Moonshiners terug naar Poppodium De Bosuil

Yeehaw, coboys and cowgirls! Op zaterdag 9 december 2023 zijn je favoriete rednecks van The Hillbilly Moonshiners weer terug in Poppodium de Bosuil in Weert voor hun jaarlijkse homecoming show. Verwacht een lading hete hits, veel humor en atjes voor extra veel sfeer. De early bird ticket sale voor dit concert begint aanstaande donderdag om 10.00 uur via www.debosuil.nl.

Western experience

Sinds 2014 touren The Hillbilly Moonshiners door Europa om hun fans te trakteren op de ultieme Western experience! De band bespeelde de grootste festivals van Nederland en daarbuiten zoals Sziget Festival, Zwarte Cross, Paaspop en Bevrijdingsfestival Limburg en bouwde de afgelopen een wereldwijde fanbase op. Bereid je voor op een waar meezingfestijn, dus trek je cowboy outfit uit de kast en kom naar De Bosuil om te genieten van deze onvergetelijke avond!

Hete zomer

The Hillbilly Moonshiners hebben de afgelopen jaren het podium gedeeld met artiesten als Bear’s Den, The Common Linnets en Rowwen Hèze, en hebben Nederland, België, Spanje, Engeland, Hongarije, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Slowakije veroverd. Ook dit jaar belooft het weer een hete zomer te worden voor de band; met optredens op onder meer Paaspop (Schijndel), Oerrock (Ureterp), Rowwen Héze: De Wei In (Horst, America) en Tribute Land Outdoor (Eindhoven) is de agenda weer rjikelijk gevuld. Alle data voor deze concerten zijn te vinden op de website van de band.

The Hillbilly Moonshiners + support

  • Datum: zaterdag 9 december 2023
  • Locatie: Poppodium De Bosuil in Weert
  • Aanvang: 20.30 uur (deuren open om 20.00 uur)
  • Early bird: € 15,- (vanaf donderdag 6 april om 10.00 uur)
  • Reguliere verkoop: € 17,- (vanaf zaterdag 8 april om 00.00 uur)

Bekijk hier een video: https://youtu.be/9ZyF-940pc0