Viering voltooiing centrumplan Burg. Hobusstraat in Nederweert

Nederweert – Vandaag vierde Nederweert de voltooiing van het centrumplan Burg. Hobusstraat met een feestelijke opening. De openbare ruimte en twee verschillende blokken werden in de afgelopen jaren ontwikkeld door verschillende partijen die op een prettige manier samenwerkten. Burgemeester Op de Laak heette afgelopen middag iedereen welkom op de Burg. Hobusstraat.

Het hoogtepunt van de viering was de presentatie van een kunstwerk, gemaakt door kunstenares Antoinet Verhagen en gebaseerd op het winnende gedicht van Ilse Jeurninck. Het duo Pinky Toe zorgde voor de muzikale omlijsting tijdens de presentatie. Wethouder Jorik Franssen stond namens het college stil bij de oplevering van het centrumplan en wethouder Carla Dieteren presenteerde het kunstwerk.

De voltooiing van het laatste onderdeel van het centrumplan staat nog op de planning. Maar voor nu is Nederweert al trots op het resultaat van het centrumplan Burg. Hobusstraat.