Zingende en acterende piraten welkom bij Wokmuziektheater

Plaats een reactie

Na het grote succes van ‘La belle Hélène’ gaat Wokmuziektheater weer aan de slag met een nieuwe opera: ‘Zampa de piraat’ van de Franse componist Louis Hérold uit 1831.

Meer dan alleen zingen

Wokmuziektheater staat open voor nieuwe (project)leden die meer willen dan alleen maar zingen. Verkleedpartijen met prachtige kostuums en acteren is in deze piratenopera net zo belangrijk en leuk als zingen.

Het is een spannend operaverhaal, echt ‘Pirates of the Caribbean gone opera’. Het verhaal begint met een romantisch verlovingsfeest dat ruw wordt verstoord door piraten. Zij nemen de vader van de bruid gevangen en overvallen zijn landhuis, waar zij als ware piraten de hele boel terroriseren. De piratenkapitein dwingt een huwelijk af met de mooie aanstaande bruid, die niet wil, maar geen andere keuze heeft. Vele spannende ontwikkelingen volgen.

Aanmelden

Uitvoeringen van deze opera staan gepland voor november 2024, onder andere in het Munttheater in Weert. Om het werk goed op de planken te kunnen brengen verwelkomt Wokmuziektheater zangers en spelers, zowel mannen als vrouwen, die zich samen met een gezellige groep gelijkgezinden in de wereld van de piraten willen storten.

Ben jij hiervoor in? Meld je dan aan via het e-mailadres [email protected] of kom gewoon een keer kijken en meedoen tijdens de wekelijkse repetitie, op maandagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur in scoutinggebouw Sint Maarten, aan de Nazarethsteeg 27 in Weert.

Op het jaarprogramma staan verder onder andere nog een kort optreden tijdens Cultureel Lint (25 juni) en workshops zang en toneel in het najaar. Ga voor meer informatie naar www.wokmuziektheater.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie