Auto slaat over de kop op snelweg

Op maandag rond 17.45 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een eenzijdig verkeersongeval op de snelweg A2 in Weert.

Ter hoogte van de toerit vanaf verzorgingsplaats Meiberg (bij Burger King) was de bestuurster van een auto door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. De auto sloeg vervolgens over de kop en schoof door tegen de vangrail. De auto kwam uiteindelijk op het einde van de toerit tot stilstand.

Gelukkig was er een behulpzame vrachtwagenchauffeur die gestopt was om hulp te verlenen en de locatie van het ongeval te beschermen totdat de hulpdiensten arriveerden. De vrouw wist op eigen kracht het voertuig te verlaten. Ze is vervolgens medisch onderzocht in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een berger heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept. Het verkeer op de snelweg heeft enige hinder ondervonden door het ongeval. De toedacht van het ongeval is onbekend.