Drie generaties koorzangers zingen Generations in Munttheater

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Generations: een uniek, vrolijk, energiek en soms ontroerend theaterconcert door drie generaties koorzangers van 7 tot 77 jaar. Elk koor verzorgt alleen of met een ander koor samen een minioptreden, met musical-, film- en popmuziek uit de afgelopen zestig jaar. Zang, beweging, kostuums, beeldmateriaal en licht zorgen voor een verrassende middag. Je kunt genieten en meezingen met muziek van o.a. The Beatles, My Fair Lady, The Greatest Showman, Oliver, Mathilda en nog veel meer.

Samenwerking

Dit is het tweede concert dit jaar met koren van de Koorschool Midden-Limburg. Deze keer in samenwerking met Cantarella Swartbroek en Vrouwenkoor Intermezzo. Het unieke van deze voorstelling is dat er twee en soms zelfs drie generaties op het toneel staan. Oma’s, kinderen en kleinkinderen zingen ieder in hun eigen koor niet alleen de muziek van hun eigen generatie, maar met minstens net zoveel plezier ook de muziek van de andere generaties.

De deelnemende koren, die onder leiding staan van Rita Scheffers, zijn:

  • Vocalgroup Sevenfifteen
  • Jongerenkoor Cantarella
  • Jonge mannenensemble Mendorio
  • Damesensemble Cantarella
  • Vrouwenkoor Intermezzo
  • Popkoor Equal Voices

Het Jeugdkoor Equal Voices staat o.l.v. dirigente Janneke van Reenen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.munttheater.nl/agenda/generations-koorschool-midden-limburg.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie