Feestelijke opening nieuw Munttheaterseizoen

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 3 min. leestijd
Fotograaf: Rob Nijpels

Weer als vanouds is het nieuwe programma van het Munttheater gepresenteerd tijdens een afwisselende preview avond met diverse verrassingsoptreden. De gastvrouw van de avond, musicalster Nandi van Beurden, nam het publiek mee tijdens deze eigen theaterproductie in een stoer decor met een op grote hoogte zwevende BOVAG-huisband en een bewegende podiumvloer.

Verrassingsoptredens en nieuwe series

De bezoekers zijn getrakteerd op korte optredens door o.a. Suzan Seegers, die de rol van Piaf gaat vertolken in de gelijknamige musical die in oktober zijn Limburgse première beleefd in het Munttheater. Multi-instrumentalist Diederick Ensink ging een duel aan met verschillende instrumenten en de Maastrichtse dansgroep Oxygen gaf een voorproefje van hun nieuwe theatertournee.

Acteur Abbie Chalgoum speelde de eerste 5 minuten van zijn toneelvoorstelling gebaseerd op zijn eigen biografie. En cabaretière Janneke de Bijl is een van de jonge talenten die deel uitmaakt van de ‘Lachen is gezond serie’. Ook viel er een diamant van grote hoogte naar beneden als voorproefje op de West End-hit ‘De komedie van een bankoverval’ regie van Jon van Eerd.

Na afloop werd iedereen getrakteerd op een glas prosecco om samen te toasten op een sprankelend nieuw theaterseizoen.

Start verkoop voor iedereen

Wethouder Suzanne Winters gaf samen met Nandi en directeur Colinda Vergouwen het startschot voor de verkoop. Ze tellen nu af tot dinsdag 23 mei 12:00 uur. Dan gaat de verkoop van start voor iedereen. Of je nu vaste bezoeker bent en een hele serie koopt of gewoon één kaartje wilt kopen voor je favoriete artiest; het Munttheater is er voor iedereen. En dat is ook terug te zien in het programma. Er is een nieuwe serie Senioren Matinees inclusief koffie en vlaai, om meer ouderen een gezellige middag te bieden. Wegens succes wordt de ‘lachen is gezond cabaretserie’ voortgezet. Er zijn veel leuke kindervoorstellingen en de programmering in november staat in het teken van Weert Respecteert, met veel aandacht voor thema’s als inclusie, dementie en genderdiversiteit. Dus het Munttheater, daar wil je zijn!

Meer informatie: www.munttheater.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie