IVN Weert organiseert wandeling door De Luysen

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondag 11 juni organiseert de Vogelwerkgroep van IVN Weert e.o een wandeling door natuurgebied De Luysen in Bree. De wandeling is met name geschikt voor vogelliefhebbers, maar ook voor andere natuurfanaten.

De Luysen

De Luysen is een prachtig waterrijk gebied dat onderdeel uitmaakt van GrensPark Kempen~Broek. In het gebied staan drie vogelkijkhutten, dus het meenemen van een verrekijker wordt aangeraden. Ook is het handig om een insectenwereld middel te dragen en om stevige schoenen of laarzen aan te trekken.

Praktische informatie

Vertrek vindt plaats om 8.00 uur bij Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man aan de Geurtsvenweg 4 in Weert of om 08.30 uur op het parkeerterrein bij Natuurhuis Mariahof – De Luysen aan de Mariahofstraat 51 in Bree. Deelname is gratis en aanmelden kan tot 10 juni via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie