Kampioenselftal SV Laar nog steeds ongeslagen

Foto door Jan Lemmen

Sinds het eerste elftal van SV Laar op tweede paasdag in en tegen RKSVO Ospel ongeslagen kampioen werd, heeft het deze ‘ongeslagen status’ weten te handhaven. Achtereenvolgens moesten Hegelsom en FCV Venlo eraan geloven. Zaterdagavond stond de thuiswedstrijd tegen stadgenoot MMC op het programma.

Vrij snel na het begin van de wedstrijd kwamen de gasten op voorsprong. Aan de fraaie kopbal waarmee MMC de score opende ging een slordigheid van de Laarverdediging vooraf. Enkele minuten daarna was het alweer gelijkspel; bij een onoverzichtelijke situatie voor het MMC-doel verdween de bal via het achterhoofd van een verdediger in het doel. Nog voor de rust kwam Laar door Stijn van Meerwijk op een  2-1 voorsprong. Met zijn specialiteit, een kopbal uit een corner, vergrootte aanvoerder Nick Stroek na de rust de voorsprong (3-1). MMC kwam nog even terug tot 3-2, maar ruim voor het eindsignaal bepaalde Laar de eindstand op 4-2. Met nog drie wedstrijden te gaan is het elftal dus nog altijd ongeslagen.