Limbo Project trapt af in Café de Harmonie

Op vrijdag 12 mei start in Café de Harmonie het weekend van ‘het Limburgse Lied’. Dit weekend wordt afgetrapt door de band Limbo Project.

Diversiteit van Limburgse muziek

Al vanaf 2009 toert de band in een wisselende samenstelling door heel Limburg en maakt het publiek kennis met de diversiteit van Limburgse muziek. Tijdens hun twee uur durende programma laat Limbo Project je kennismaken met de diversiteit van dit genre.

Dat doen ze in verschillende rubrieken. Zo hoor je in de rubriek ‘Ein anger jeske’ bekende Limburgse liedjes, maar dan dus anders. In de rubriek ‘Limburgse covers’ speelt de band liedjes waarvan je misschien niet eens wist dat het covers waren. En hoe zou een liedje klinken als het in het Limburgs uitgebracht zou zijn? Blijft het dan overeind, of komen er bijzondere verrassingen naar voren? Dat hoor je in de rubriek ‘Wat als…?’

Limbo Project

De band is samengesteld uit een keur van artiesten die hun sporen op muzikaal gebied in Limburg al ruimschoots hebben verdiend. De samenstelling van de band op dit moment is:

  • Esther Snijders (zangeres) – ook bekend van Davinci en Graaf van Horne de musical;
  • Geert Verschueren (zanger/gitarist) – ook bekend van De Toddezek;
  • Roger van Zundert (zanger/gitarist) – ook bekend van Déja Vu en Sjeng & the Gang;
  • Jean-Pierre Knapen (bassist & backing vocals) – ook bekend als Wieërtenaar en spelend voor verschillende bands waaronder Tjeh Tjeh Tjeh en Wunderbar;
  • René Simons (toetsenist) – ook bekend van coverband Party Solution en We want Maor;
  • Rens Evers (drummer) – ook bekend van de WW band en Trööt inne Gööt.

Praktische informatie

De nieuwe Limburgse tour van Limbo Project start op vrijdag 12 mei, in Café de Harmonie dus. Aanvang is om 20.30 uur. Tickets zijn voor € 7,50 online of aan de bar te bestellen.