Motorrijder gewond na botsing met auto op rotonde in Budel

Budel – Op vrijdag rond 16:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op een rotonde in Budel.

Een auto, rijdend vanuit de Randweg-Oost richting de Randweg-Zuid, kwam op de tussenliggende rotonde in botsing met een motor die vanuit de Geuzendijk naderde. De automobilist zag de motorrijder plotseling aankomen toen hij de rotonde opreed en kon niet op tijd remmen, met een aanrijding als gevolg.

De motorrijder liep verwondingen op aan zijn sleutelbeen en werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Gelukkig kwamen de twee inzittenden van de personenauto met de schrik vrij en raakten zij niet gewond bij het incident.

Na het ongeval heeft de politie getuigen gehoord en een verslag opgemaakt van de gebeurtenis. Vervolgens kon de weg worden vrijgemaakt, maar er ontstond enige verkeershinder als gevolg van de botsing.