Nering Bögel nieuwe hoofdsponsor van VC Fortutas

Algemeen Nederweert Sport Reageer 2 min. leestijd

Nederweert – VC Fortutas is erin geslaagd om voor de komende jaren een hoofdsponsor aan te trekken. Het Weerter bedrijf Nering Bögel B.V., ’s lands grootste ontwikkelaar en producent van afwatering- en afvalwaterbehandelingsproducten, wordt voor de komende vier seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van de volleybalclub uit Nederweert.

Vierjarige samenwerking

Ongeveer een half jaar geleden is er vanuit de club een werkgroep gestart met het project voor de komst van nieuwe wedstrijdtenues. Om dit te kunnen realiseren werd besloten op zoek te gaan naar sponsoren. Met succes: Niek Creemers (voorzitter van VC Fortutas) en Richard Janssen (eigenaar van Nering Bögel) zetten onlangs hun handtekening onder een vierjarige samenwerking.

Eigen kledinglijn

Tijdens een extra ingelaste algemene ledenvergadering op donderdag 11 mei is de hoofdsponsor bekendgemaakt aan de leden. Het bestuur en de leden zijn zeer verheugd dat het Weerter bedrijf de komende vier seizoenen te zien zal zijn op de wedstrijdshirts van de club. Daarnaast zal de naam van de nieuwe hoofdsponsor ook op de nieuwe sportkledinglijn bestaande uit een trainingspak, inspeelshirt, poloshirt en tassen van de club komen te staan.

De leden hebben de afgelopen week de gelegenheid gekregen om kleding te passen en uit te zoeken die zij, dankzij hoofdsponsor Nering Bögel en leverancier Palmen Sport, tegen een zeer mooie prijs kunnen aanschaffen. Voorafgaand aan de start van het nieuwe volleybalseizoen zullen het nieuwe wedstrijdtenue en de kledinglijn gepresenteerd worden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie