Weekmarkt in Weert verrast bezoekers met nieuwe marktondernemers

Op zaterdag werden de bezoekers van de weekmarkt in Weert aangenaam verrast met twee nieuwe marktondernemers. De markt was deze week aangevuld met een kraam vol met Italiaans keramiek servies en een kraam vol met heerlijke chocolade.

De markt was vandaag weer gezellig druk en de weersomstandigheden waren gunstig. Het lentezonnetje zorgde ervoor dat ook de terrassen goed gevuld waren. Bovendien is het momenteel meivakantie, wat betekent dat veel mensen van buiten Weert naar de markt komen om te genieten van het aanbod en gezelligheid.

De Italiaanse keramiek kraam bood een prachtige selectie handgemaakte servies, variërend van prachtige borden tot decoratieve schalen. De kraam werd druk bezocht door mensen die op zoek waren naar unieke en bijzondere items om hun huis of eettafel te verfraaien.

De chocolade kraam was een andere populaire bestemming voor de bezoekers van de markt. Hier werden diverse soorten chocolade aangeboden, van melkchocolade tot pure chocolade en alles daartussenin. Het was tevens een ideaal moment om een uniek moederdagcadeau te kopen.

De nieuwe marktondernemers zorgden voor een frisse wind op de markt en werden zeer positief ontvangen door de bezoekers. Bekijk een sfeerimpressie.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel