Nog 99 dagen tot Global Tour d’Oospel 2.0

Archieffoto

Na jarenlang het eerste weekend van augustus te hebben aangehouden, verplaatst de organisatie van de Global Tour d’Oospel het evenement dit jaar naar zaterdag 19 augustus. Daarnaast zal het feest na afloop van de wedstrijden buiten direct aan het parcours op het Aerthijsplein in Ospel plaatsvinden, in plaats van in de tent.

Programma

Wat echter niet is veranderd is de kern van het programma. Op het Aerthijsplein in Ospel en het omliggende parcours worden diverse wieleronderdelen voor jong en oud en een hardloopwedstrijd georganiseerd. Wielrennen en zonder wiel rennen dus. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13:30 uur Peuterrace & Ready2Race  
  • 14:00 uur Open Doospels Kampioenschap (ODK) Ploegentijdrit. Nieuw: dit jaar teams van drie.
  • 15:20 uur ODK Knock Out – Kwartfinales 
  • 15:45 uur Hardlopen
  • 17:15 uur ODK Knock Out – Halve Finales 
  • 18:00 uur ODK Knock Out – Finale 
  • 18:15 uur KNWU Elite/Beloften/Amateurs Race

Feestavond

De dag wordt afgesloten met een spetterende feestavond in de buitenlucht. De band Guarantee zal zorgen voor een spectaculair optreden. Kenmerkend voor deze band zijn het enorme enthousiasme en de spontaniteit waarin je vanaf de start wordt meegenomen middels een mix van herkenbare covers van toen en nu. Van mooie luisterliedjes en ‘poppie’ meezingers, tot ruige gitaarrock en swingende ‘golden-oldies’.

Inschrijven

Ben jij al volle bak aan het trainen voor een van de onderdelen van de Global Tour d’Oospel? Vanaf eind mei kun je jezelf en/of je team weer inschrijven via www.tourdoospel.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over de wedstrijdonderdelen.