Parkeerterrein en parkeergarage Walburgpassage tijdelijk dicht

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

Begin juni worden werkzaamheden verricht aan het parkeerdek en de hellingbaan van de Walburgpassage. Hierdoor is het parkeerterrein tijdelijk niet bereikbaar.

Maandag 5 en dinsdag 6 juni 2023 is de parkeergarage volledig afgesloten vanwege de werkzaamheden op het parkeerdek en aan de hellingbaan. Van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 juni 2023 zijn alleen de 56 parkeerplaatsen op het parkeerdek beschikbaar. De parkeerplaatsen in de kelder zijn dan nog niet bereikbaar vanwege werkzaamheden aan de hellingbaan.

Bezoekers kunnen in andere parkeergarages parkeren. De dichtstbijzijnde locaties zijn de Ursulinengarage en de Muntgarage. Abonnementhouders van de Walburgpassage kunnen met hun abonnement tijdelijk in andere garages parkeren. Zij zijn hierover geïnformeerd, aldus de gemeente Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie