Zanggroep Vocus zoekt nieuwe leden

Zanggroep Vocus is een vrouwenkoor bestaande uit dames die in de eerste plaats houden van samen zingen, maar ook regelmatig andere activiteiten organiseren. Een koor waarin gezelligheid en muziek maken hand in hand gaan. En waarin nieuwe leden van harte welkom zijn.

Jubileum

Volgend jaar vieren de dames hun 40-jarige jubileum: ze begonnen in 1984 als Apollokoor en hebben in 2004 hun naam veranderd om verder te gaan als Zanggroep Vocus.

Onder deze naam treden ze regelmatig op. Zo hebben ze al zeven keer op het podium van poptempel Paradiso in Amsterdam gestaan – tijdens de Korendagen, die daar elk jaar in januari worden georganiseerd. Ook verzorgen ze regelmatig leuke muziekmiddagen of -avonden in zorgcentra met een eigen repertoire, gezellige meezingers en leuke voordrachten. Misschien heb je ze wel gezien en gehoord tijdens het Bevrijdingsconcert op 5 mei jl. in het Munttheater. Hun repertoire is heel gevarieerd en bestaat uit lichte, populaire muziek.

Versterking

Het koor bestaat op dit moment uit zo’n 20 leden en kan nog wel wat versterking gebruiken. Dus, vind jij zingen leuk en heb je zin om een keertje de sfeer te komen proeven? Dat kan! Zanggroep Vocus repeteert elke donderdag (behalve in de schoolvakanties) van 19.30 tot 21.30 uur bij RICK aan de Wilhelminasingel 12 in Weert. Je kunt gewoon binnen komen lopen en luisteren of al meezingen als je dat leuk vindt.

Kijk voor meer informatie op de website www.zanggroepvocus.nl of Facebook-pagina www.facebook.com/Vocusweert.